The result of a successful collaboration between Cube and Snapp

PROJECT DESCRIPTION

In modern societies, nowadays, people spend at least a third of their time at workplaces. The time spent at work can at times even reach half of peoples’ lives. In such an era, colleagues become more than just colleagues; they work, socialize and basically live together. So much so that some even go further and call their workplaces their second home.

Although these hidden layers of workplaces are remarkably important, little attention is given to creating quality spaces which could enhance and improve these layers. Such inattention can lead to isolation of colleagues and low work efficiency. This often happens because people are excluded from the equation when offices are designed. In the designing process people are often seen as machines who come and leave at certain times.

Aim:

Snapp is an easy and quick way to move around in the city and performs as a bridge between passengers and drivers. The project at hand borrows the same idea and attempts to maintain peoples’ privacy while creating an environment that is emphasizing and inviting of their flow. With this aim in mind, corridors and common areas are seen not only as connections or linking spaces but also as multifunctional subspaces for quick meetings, communications and socialization. Such a setting will lead to more interaction between people, direct contact between colleagues and thereby improved efficiency

DETAILS

Client :  

Snapp

Location :  

Jordan St. – Tehran

Project Begin :  

2016

Project End :  

2016

Architect :  

Cube

DETAILS

Client :  

Snapp

Location :  

Jordan St. – Tehran

Project Begin :  

2016

Project End :  

2016

Architect :  

Cube

Builder :  

Cube
Copyright cubedesignco.com © 2015 — 2020
Copyright cubedesignco.com © 2015 — 2020

Powered by Marketgram